Ζάννειο εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Οι απαιτήσεις των καιρών ορίζουν προσαρμοστικότητα και ανάπτυξη της δημιουργικότητας για να ενισχυθεί η σύνδεση των παιδιών με την εκπαιδευτική διαδικασία. 

Ως εκ τούτου, οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων εργάζονται καθημερινά με ζήλο και υπευθυνότητα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των παιδιών μας και στις συνθήκες που επικρατούν! 

Η εκπαίδευση δεν σταματά στην απόσταση….Εμείς στο Ζάννειο Εκπαιδευτήριο μειώνουμε την απόσταση και αξιοποιούμε στο έπακρο την εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση για να διατηρήσουμε ενεργό το ενδιαφέρον των παιδιών!

Σε κάθε δύσκολη στιγμή η εκπαιδευτική κοινότητα του Σχολείου μας στέκεται δίπλα σε κάθε παιδί, σε κάθε οικογένεια! Από την πρώτη ημέρα αναστολής της δια ζώσης διδασκαλίας ήμασταν και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τα παιδιά μας!

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση αποτελεί πια καθημερινότητα για παιδιά και εκπαιδευτικούς! Στο Ζάννειο πραγματοποιείται αποτελεσματικά, με ποιότητα και με φροντίδα!

Comments are closed.