Βράβευση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της 9ης BIENNALE παιδικής τέχνης

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ζαννείου Εκπαιδευτηρίου διακρίθηκαν επάξια με τον συντονισμό της κ. Μανταλένας Μελισσουργάκη, δασκάλας εικαστικών του Εκπαιδευτηρίου μας, στον παγκόσμιο διαγωνισμό της 9ης BIENNALE παιδικής τέχνης με θέμα: «Οι γειτονιές του κόσμου». 

Δεκαοχτώ από τα παιδιά που συμμετείχαν βραβεύτηκαν και απέσπασαν το 1ο, το 2ο και το 3ο βραβείο! 

Κάθε χρόνο μεγάλο ποσοστό μαθητών και μαθητριών μας διακρίνονται στον παγκόσμιο διαγωνισμό BIENNALE παιδικής τέχνης. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τον προσανατολισμό του Σχολείο μας στην εικαστική έκφραση και ενισχύει την επιλογή μας να αξιοποιούμε την τέχνη ως στρατηγική διδασκαλίας για τη μάθηση. Παράλληλα, η βράβευση αυτή αναδεικνύει το προφίλ και την προσέγγιση της εικαστικού μας η οποία με πολλή αγάπη και υπομονή διδάσκει, ενθαρρύνει, εμπνέει και καλλιεργεί τη δημιουργικότητα των παιδιών.  

Εκ μέρους των Εκπαιδευτικών, της Διεύθυνσης και της Ιδιοκτησίας συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τις τιμητικές διακρίσεις!  Με τις θερμότερες ευχές μας για ένα μέλλον γεμάτο πρόοδο και δημιουργία, στο οποίο η τέχνη δεν θα σταματήσει να ομορφαίνει κάθε στιγμή της ζωής τους! 

9η Biennale – Ελληνικά Βραβεία.

Comments are closed.