ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων και τη λήξη της σχολικής χρονιάς του Σχολείου μας  θεωρήθηκε σημαντικό να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στην ανάδειξη της δημιουργικότητας των μαθητών/τριων! Τα επιτεύγματά τους  επισφράγισαν την ολοκλήρωση της χρονιάς και όλοι μαζί υποδεχθήκαμε με τις καλύτερες ευχές το καλοκαίρι!

Στις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις ξεχώρισε το παιδικό στοιχείο και η παιδική φαντασία και δημιουργικότητα καθώς οι εκδηλώσεις σε ένα μεγάλο μέρος τους αποτέλεσαν ιδέες των ίδιων των παιδιών. Οι σκηνές, τα κείμενα, τα κουστούμια, οι ρόλοι και το συνολικό θεατρικό έργο ήταν εμπνευσμένο από τις ευφάνταστες ιδέες τους και τις πρωτότυπες καλλιτεχνικές τους προσθήκες!

Για τη δική μας εκπαιδευτική κοινότητα είναι πάντα ιδιαίτερη τιμή και  συγκίνηση να καμαρώνουμε τους μαθητές μας σε αυτήν την προσπάθεια έκφρασης και καλλιτεχνικής αναζήτησης.  Μέσα από την θεατρική έκφραση τα παιδιά στέλνουν τα δικά τους μηνύματα και μαθαίνουν να αλληλεπιδρούν με ένα μοναδικό τρόπο. Η αλληλεπίδραση χαρίζει ξεχωριστά συναισθήματα ανάμεσα στους ίδιους τους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς αλλά και στο κοινό. Οι παραστάσεις των μαθητών/τριων στο σύνολό τους ήταν καινοτόμες και διασκεδαστικές για όλους μας!

Εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας του Ζαννείου Εκπαιδευτηρίου δίνουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες μας και ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι!!

Comments are closed.