Εγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2020-2021

Η δύσκολη συνθήκη που διανύσαμε όλοι μας θεωρούμε ότι έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μας, τις προτεραιότητές μας και ενδεχομένως τα σχέδιά μας για το μέλλον. Ωστόσο, εμείς, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα φροντίσουμε τον ποιοτικό και αποτελεσματικό σχεδιασμό της φοίτησης κάθε παιδιού στο Ζάννειο Εκπαιδευτήριο.

Η εκπαιδευτική ομάδα μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί κατάλληλα στα δεδομένα της σύγχρονης παιδαγωγικής επιστήμης. Ταυτόχρονα, είναι προετοιμασμένη να υποδεχτεί και να προσεγγίσει δημιουργικά όλα τα παιδιά που τη φετινή χρονιά έχασαν κομμάτι της δια ζώσης φοίτησή τους.

Παράλληλα, είναι κατάλληλα καταρτισμένη να διαχειριστεί ακόμα μια ενδεχόμενη γενική απαγόρευση κυκλοφορίας στην περίπτωση που αυξηθούν τα κρούσματα του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, η εκπαιδευτική ομάδα μας είναι σε θέση να χειριστεί και να εφαρμόσει την ασύγχρονη και σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση προς όφελος των παιδιών για να μείνει ζωντανή και ενεργή η επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία.

Ταυτόχρονα, έχουμε ήδη μεριμνήσει ώστε τα προγράμματά μας να παρέχουν όσα προτείνονται από το Υπουργείο Παιδείας για το νέο σχολικό έτος με όραμα για μια ποιοτικότερη και αποτελεσματική εκπαίδευση.  

Ακόμα, είναι απαραίτητο να κοινοποιήσουμε ότι στο Σχολείο μας τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ. Το προσωπικό καθαριότητας βρίσκεται στον χώρο του Εκπαιδευτηρίου από την έναρξη έως και μετά τη λήξη του προγράμματος και έχει στη διάθεσή του κατάλληλα προϊόντα απολύμανσης καθώς και αντισηπτικά επιφανειών. Επιπλέον, σε όλους τους χώρους υπάρχουν αντισηπτικά χεριών ενώ υπάρχουν ειδικές σημάνσεις με κατευθυντήριες οδηγίες, τόσο για τα παιδιά όσο και για το προσωπικό, σχετικά με τη σωστή υγιεινή των χεριών και με την τήρηση των αποστάσεων.

 Με τις παραπάνω ενέργειες, θεωρούμε ότι ως Σχολείο έχουμε πράξει όλα τα απαραίτητα, που αφορούν ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σχεδιασμό, την πρόβλεψη δυσκολιών, την αντιμετώπιση συνθηκών και τη λεπτομερή οργάνωση για την αποτελεσματική φοίτηση των παιδιών τη νέα σχολική χρονιά.

Στο Ζάννειο Εκπαιδευτήριο είμαστε έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά!

Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας έως τις 12 Ιουνίου.

Comments are closed.