ΤΟ ΖΑΝΝΕΙΟ ΣΤΑ BRAVO SCHOOLS 2021!

Με ιδιαίτερη περηφάνια ανακοινώνουμε τη διάκριση του Νηπιαγωγείου μας στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό «Bravo Schools». Το σχολείο μας αναδείχτηκε μεταξύ των καλύτερων σχολικών προσεγγίσεων στο Στόχο 16: «Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Ισχυροί Θεσμοί», στην κατηγορία «Εφαρμοσμένο Σενάριο – Καινοτόμο Πρόγραμμα», με το πρόγραμμα «ΑλλάΖΩ στάση ↔ ΕπηρεάΖΩ το αύριο».

Στο πλαίσιο του καθημερινού τους προγράμματος, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και Προνηπιαγωγείου, μαζί με τις Νηπιαγωγούς τους επεξεργάστηκαν ζητήματα που άπτονται της παγκόσμιας πολιτότητας και της ενσωμάτωσης της διαφορετικότητας με έναρξη τη διερεύνηση των παγκόσμιων στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ. Με αυτόν τον τρόπο επιχειρήθηκε να στραφεί ο προσανατολισμός των παιδιών στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Ταυτόχρονα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες ενός ενεργού πολίτη. Σημειώνεται ότι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδίασε η κα Ελένη Λευκαδίτη, υπεύθυνη εκπαίδευσης του Ζαννείου Εκπαιδευτηρίου.

Η διάκριση αυτή εντάσσει το Ζάννειο Εκπαιδευτήριο στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών για τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ως εκπαιδευτικός οργανισμός παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, την παροχή βέλτιστων μαθησιακών εμπειριών για τα παιδιά. Τέτοιες διακρίσεις επιβεβαιώνουν ότι ο προσανατολισμός μας είναι κατάλληλος! 

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στις εκπαιδευτικούς και το Σχολείο μας!

Comments are closed.