οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να δανειστούν και να απολαύσουν βιβλία επιλογής τους, να οργανώσουν και συμμετάσχουν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις

ΖΑΝΝΕΙΟ EXTRAS
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Το Εκπαιδευτήριο μας, στο σύνολο των εκπαιδευτικών του δραστηριοτήτων, έχει εντάξει και την οργάνωση Σχολικής Βιβλιοθήκης εμπλουτισμένη με εκατοντάδες τίτλους βιβλίων, επιλεγμένους με αυστηρά εκπαιδευτικά, λογοτεχνικά και παιδαγωγικά κριτήρια.
Η Σχολική Βιβλιοθήκη λειτουργεί στο χώρο του αναγνωστηρίου σε καθημερινή βάση με την υπεύθυνη καθοδήγηση ειδικού εκπαιδευτικού.
Η εισαγωγή των μαθητών στην αναγνωστική συνήθεια γίνεται με την τήρηση δέκα κανόνων που επέλεξαν και τηρούν οι ίδιοι οι μαθητές. Σκοπός της προσεκτικής αυτοδιαχείρισης της βιβλιοθήκης είναι οι μαθητές να μυηθούν ανεπαισθήτως, χωρίς εξωτερικές πιέσεις, στη φιλαναγνωσία.
Παράλληλα, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να δανειστούν και να απολαύσουν βιβλία επιλογής τους, να οργανώσουν και συμμετάσχουν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις και σχολικούς διαγωνισμούς με κεντρικό άξονα το «Βιβλίο».

Αξίωμα μας είναι: Ένα βιβλίο έχει για όλους ένα μήνυμα, ένα βιβλίο κάνει τον κόσμο καλύτερο.

 

PHOTO OF THE DAY