Απόψεις από τους γονείς των μαθητών μας

ΖΑΝΝΕΙΟ EXTRAS

Στη παρούσα περίοδο αποσάθρωσης κάθε ηθικής αξίας και αρχής, κατ' ανάγκη αναγέννησης ενός σύγχρονου κόσμου, είναι αισιόδοξο να συναντάς Εκπαιδευτικούς ταγμένους στο λειτούργημα τους να θεμελιώνουν μια αυριανή κοινωνία. Σε τι άλλο θα μπορούσε άλλωστε να επενδύσει κάποιος σήμερα αν όχι στα παιδιά του.

Με εκτίμηση, Πατρωνάκης Μάνος γιατρός ΕΣΥ, Παπαδάκη Σταυρούλα γονείς του Εμμανουήλ της Γ1 Δημοτικού Σχολείου Ζαννείου


Το σημαντικό για μένα είναι ότι το παιδί μου έρχεται κάθε μέρα ευχαριστημένο από το σχολείο, νιώθει αυτοπεποίθηση και ευτυχία που του χαρίζει η συνύπαρξη του στη σχολική κοινότητα.

Βάσω Βελιβασάκη – Μεταξά

Το Ζάννειο Εκπαιδευτήριο δεν είναι απλά ένα παράθυρο στη γνώση αλλά ένα παράθυρο που "ξεκλειδώνει" την ελπίδα σε μια κοινωνία η οποία θα στηρίζεται σε υγιείς και στέρεες βάσεις.  Στην "μικρή" κοινωνία του Ζάννειου δεν αντικρίζεις μόνο μαθητές που διψούν για μάθηση αλλά μαθητές που απορροφούν μηνύματα ανθρωπιάς - αλληλεγγύης - ζωής.  Κατευθυντήριες γραμμές που αποτελούν τις αχτίδες για ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον που θα αντανακλούν όχι μόνο σ/ αυτό το πολύχρωμο παράθυρο αλλά στις ψυχές των μικρών παιδιών, των οποίων τα όνειρα δεν θα γκρεμιστούν από το γκρίζο της σημερινής πραγματικότητας αλλά θα σχηματίσουν ένα ουράνιο τόξο, στις πολλές μπόρες της ζωής.

Γεωργία Μακάκη, μητέρα της μαθήτριας Μαρίας Δεμενεοπούλου.

 


PHOTO OF THE DAY