ΖΑΝΝΕΙΟ EKΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΓΝΩΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Καλωσόρισμα

Η επιλογή του Σχολείου, Προσχολικής ή Δημοτικής Εκπαίδευσης, που πρόκειται να φοιτήσουν τα παιδιά μας έχει ιδιαίτερα καθοριστική σημασία για το μέλλον τους.

Είναι προφανές ότι ο προβληματισμός επιλογής καθοδηγείται από την αναζήτηση ενός δημιουργικού, υποστηρικτικού και καινοτόμου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος με αξίες και παράδοση, στο οποίο οι μαθητές θα αγαπήσουν το σχολείο και τη μάθηση.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος σπουδών του Ζαννείου Εκπαιδευτηρίου έχει ως κεντρικό άξονα την ανάγκη για ποιοτική εκπαίδευση και πολυδιάστατη εκπαιδευτική διαδικασία. Οι μαθητές μας από την Α’ τάξη συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων εργαστηριακής μορφής, σε πολλές καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις και εκπαιδεύονται στη χρήση νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Φιλοσοφία μας είναι η αποτελεσματικότητα, η ποιότητα στην εκπαίδευση, η σταθερότητα σε αξίες και η αξιοπιστία.

Το πρόγραμμα του Ζαννείου Εκπαιδευτηρίου συνεχίζεται πέραν του υποχρεωτικού από το Υπουργείο Παιδείας ωρολογίου προγράμματος με ένα σύγχρονο, καινοτόμο και πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο οποίο οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους, να υλοποιήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα, να κάνουν φροντιστηριακά μαθήματα Αγγλικών, να προετοιμάσουν τα μαθήματα της επόμενης ημέρας και να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της δημιουργικής απασχόλησης.

Παράλληλα, τα παιδιά που πρόκειται να φοιτήσουν στη βαθμίδα Προσχολικής Αγωγής του Ζαννείου Εκπαιδευτηρίου έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ομαλά και πολύπλευρα σε ένα καινοτόμο και σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον. Δεδομένου ότι η Προσχολική Αγωγή αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του εκπαιδευτικού συστήματος θεωρούμε απαραίτητη την ισότιμη ενσωμάτωση της Προσχολικής Αγωγής στον ενιαίο σχεδιασμό της εκπαίδευσης.

Τα Προγράμματα Σπουδών στο Ζάννειο Νηπιαγωγείο συντάσσονται και υλοποιούνται σύμφωνα με τα πρότυπα ενός σύγχρονου Εκπαιδευτηρίου και με κύριο στόχο την ομαλή και επιτυχημένη μετάβαση στο Δημοτικό Σχολείο. Παράλληλα εφοδιάζουν τους μαθητές με τις απαραίτητες «βασικές ικανότητες» και προσφέρουν ποικίλες δυνατότητες μέσα σ’ ένα ελκυστικό μαθησιακό περιβάλλον υιοθετώντας σύγχρονες μεθόδους παιδαγωγικής. Ταυτόχρονα οι μικροί μαθητές καλλιεργούν την προσωπικότητά τους και εξελίσσουν τις δεξιότητες τους συμμετέχοντας σε καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις.

Επειδή, λοιπόν, θεωρούμε ικανή και αναγκαία συνθήκη τη σωστή ενημέρωση, από μέρους μας,  για τη φοίτηση του παιδιού σας στο Εκπαιδευτήριό μας την επόμενη σχολική χρονιά, θα είναι εξαιρετική τιμή να μας επισκεφθείτε, να γνωρίσετε τους χώρους μας και να συζητήσουμε μαζί σας τους όρους και τις προϋποθέσεις της εγγραφής ή της μετεγγραφής του παιδιού σας στο Εκπαιδευτήριό μας κατά την επόμενη σχολική χρονιά.

PHOTO OF THE DAY