ΖΑΝΝΕΙΟ PLUS
ΝΕΑ - Νέα προνηπιαγωγείου - Νέα νηπιαγωγείου

11.03.2016

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ: “Ντύνομαι ένα ρόλο!”

Οι μαθητές των τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας, την τελευταία Παρασκευή των Αποκρεών, ως κορύφωση του προγράμματος «Η γειτονιά του Ήλιου», θα μεταμφιεστούν με δικές τους χειροποίητες στολές εμπνευσμένες από το προαναφερθέν πρόγραμμα.

Τα τμήματα του Προνηπιαγωγείου, έχοντας ήδη γνωρίσει την κυρία Μουσική, έχουν ταξιδέψει στον κόσμο της και έχουν γνωρίσει τα 7 της παιδάκια καθώς και τα μουσικά όργανά της! Οι μικροί μας μαθητές αποφάσισαν να μεταμφιεστούν και οι ίδιοι σε μουσικά όργανα και να ταξιδέψουν μαζί της στον υπέροχο κόσμο της Μουσικής! Θα την περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να μας επισκεφτεί και να μας δώσει πολύτιμες οδηγίες για αυτό μας το ταξίδι!  

Τα τμήματα των ΖιΖαννείων με αφορμή τους 12 Θεούς του Ολύμπου που δουλεύουν μέσα στην τάξη θα μεταμφιεστούν σε έναν από τους Θεούς της επιλογής τους την τελευταία Παρασκευή των Αποκρεών με αντίστοιχες στολές που θα έχουν δημιουργήσει με τις δασκάλες τους. Οι πιο μικροί μαθητές των ΖιΖαννείων θα επεξεργαστούν το παραμύθι «Η σκάλα της αγάπης» της συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη. Με αφορμή το βιβλίο θα μεταμφιεστούν σε αστέρια αφού δραματοποιήσουν την ιστορία και πραγματοποιήσουν ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες κατάλληλες για την ηλικία τους.

 

<< Επιστροφή

PHOTO OF THE DAY