ΖΑΝΝΕΙΟ PLUS
ΝΕΑ - Νέα Ζιζάννεια - Νέα προνηπιαγωγείου - Νέα νηπιαγωγείου - Νέα δημοτικού

01.06.2018

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ : 3ημερη ΕΚΘΕΣΗ-INSTALLATION

Τα επιτεύγματα των μαθητών μας θα αναδειχθούν σε μια τριήμερη σχολική δράση η οποία αποτελεί και την κορύφωση όλων των στάσεων, διαδρομών, διαδικασιών, βιωμάτων, γνώσεων, δημιουργιών, συναισθημάτων που χαρακτηρίζουν τη φετινή σχολική χρονιά για κάθε μαθητή και μαθήτρια. Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί 1-3 Ιουνίου, θα περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων, ξεκινώντας στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτηρίου.

Το Σχολείο θα διαμορφωθεί σε μια τεράστια εγκατάσταση, όπου τα εκθέματα των μαθητών θα «μιλούν» από μόνα τους, η αισθητική θα είναι δική τους έκφραση και η διάδραση μεταξύ γονέων και παιδιών θα είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού μαθητών και εκπαιδευτικών. Επιδιώκουμε, οι εκδηλώσεις να ολοκληρωθούν με ένα κυνήγι γρίφων για την τοπική ιστορία που θα παίξουν γονείς και παιδιά στην πόλη του Ηρακλείου την Κυριακή 3 Ιουνίου και κατά τις ώρες 10:30 έως 14:30.

Οι γονείς θα απολαύσουν τις δεξιότητες των παιδιών σχετικά με την επιτόπια έρευνα στα μνημεία που αυτά γνώρισαν κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού προγράμματος MOV-UP. Σημειώνουμε επιγραμματικά κάποια μνημεία: Κρήνη Μοροζίνι, Κρήνη Μπέμπο, Λότζια, Κούλες, Πύλη Αγίου Γεωργίου, Κρήνη Γενιτσάρ Αγα, Κρήνη Χανιαλή, Ενετικά Τείχη, ανάκτορο Κνωσού. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στην πλατεία Ελευθερίας με ένα «κλείσιμο» που σημαδεύει μαθητές – εκπαιδευτικούς – γονείς. 

<< Επιστροφή

PHOTO OF THE DAY