ΖΑΝΝΕΙΟ PLUS
ΝΕΑ - Νέα δημοτικού

18.03.2017

Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός Καγκουρό

Σας ενημερώνουμε ότι το Εκπαιδευτήριό μας είναι και φέτος, όπως κάθε χρόνο, εξεταστικό κέντρο του Διεθνούς Μαθηματικού Διαγωνισμού «Καγκουρό». Ο διαγωνισμός αυτός απευθύνεται σε μαθητές από τη Β΄ Δημοτικού έως και τη Γ΄ Λυκείου. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 09:00. Με αφορμή το διαγωνισμό παράγεται εκπαιδευτικό υλικό που προάγει τη γνώση, διαχέει την πληροφορία και καλλιεργεί τη σκέψη.

Όλοι οι μαθητές που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό λαμβάνουν δώρα με ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ανεξάρτητα από την επίδοση τους, καθώς και βεβαίωση συμμετοχής. Σημειώνουμε ότι ο διαγωνισμός αυτός δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα ή βαθμολογική αξία. Δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετάσχουν χωρίς προετοιμασία και άγχος για το αποτέλεσμα, σε μια διαδικασία που τους εξοικειώνει με τις εξετάσεις και τους καλλιεργεί την αυτοπεποίθηση για συμμετοχή σε κάτι καινούριο και διαφορετικό από τη σχολική καθημερινότητα.
 

Σας υπενθυμίζουμε επίσης, ότι οι διαγωνιζόμενοι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στο χώρο του Εκπαιδευτηρίου με δική σας ευθύνη, στις 8:30 π.μ. το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017.

<< Επιστροφή

PHOTO OF THE DAY