ΖΑΝΝΕΙΟ PLUS
ΝΕΑ - Νέα νηπιαγωγείου

09.03.2016

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ομαδική συνάντηση γονέων: «Η ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο”

Στις 9 Μαρτίου 2016, στον χώρο του Εκπαιδευτηρίου μας θα πραγματοποιηθεί ομαδική συνάντηση με θέμα: «Η ομαλή μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο». Σκοπός μας είναι η παρουσίαση του προγράμματος της Μετάβασης που οργανώνει κάθε χρόνο το Νηπιαγωγείο μας όπως και η επίλυση αποριών για την εκπαιδευτική διαδικασία καθώς κατευθυνόμαστε προς την ολοκλήρωση της Προσχολικής Εκπαίδευσης. Θεωρούμε απαραίτητο οι γονείς των μαθητών να είναι πλήρως και σφαιρικά ενημερωμένοι με μοναδικό στόχο την επιτυχημένη μαθησιακή πορεία των παιδιών.
Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση σχετικά με τη μετάβαση των νηπίων, θα ακολουθήσει παρουσίαση του προγράμματος «Η γειτονιά του Ήλιου». Κατά την παρουσίαση η Επίκουρη Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Μαρία Αμπαρτζάκη, θα μας μιλήσει σχετικά με τους στόχους, την πορεία και τα αποτελέσματα του προγράμματος. Επίσης οι μαθητές θα παρουσιάσουν ποικίλα δρώμενα σχετικά με το πρόγραμμα.

Τέλος στην αίθουσα του θεάτρου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα των παιδιών τους, καθώς και να συζητήσουν μαζί τους γι’ αυτά.
Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας, ώστε να θαυμάσουμε και να επιβραβεύσουμε την προσπάθειά τους.

Τα νήπια κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχετικά με τη μετάβαση, θα απασχοληθούν δημιουργικά από εκπαιδευτικούς του Νηπιαγωγείου μας.

<< Επιστροφή

PHOTO OF THE DAY