ΖΑΝΝΕΙΟ PLUS
ΝΕΑ - Νέα νηπιαγωγείου

25.02.2015

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ: 2η ομαδική ενημέρωση “Οργάνωση του αύριο σήμερα - για ένα χαρούμενο και έτοιμο μαθητή”

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της σωστής και οργανωμένης προετοιμασίας των μαθητών στο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γονείς και μαθητές για μια επιτυχημένη μετάβαση, οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας οργάνωσαν, για πρώτη φορά στο Σχολείο μας, σε συνεργασία με τη Διευθύντρια της Προσχολικής Αγωγής, κα Ελένη Λευκαδίτη, ένα κύκλο ομαδικών εκπαιδευτικών συναντήσεων γονέων.

Σκοπός μας είναι η παρουσίαση του προγράμματος της Μετάβασης που οργανώνει κάθε χρόνο το Νηπιαγωγείο μας όπως και η επίλυση αποριών για την εκπαιδευτική διαδικασία καθώς κατευθυνόμαστε προς την ολοκλήρωση της Προσχολικής Εκπαίδευσης. Θεωρούμε απαραίτητο οι γονείς των μαθητών να είναι πλήρως και σφαιρικά ενημερωμένοι με μοναδικό στόχο την επιτυχημένη μαθησιακή πορεία των παιδιών. Η πρότασή μας για το μήνα Φεβρουάριο είναι να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου ομαδική συνάντηση με θέμα «Οργάνωση του αύριο σήμερα – Για ένα χαρούμενο και έτοιμο μαθητή».

Η συγκέντρωση περιλαμβάνει δημιουργική συζήτηση και αλληλεπίδραση μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών με σκοπό τη σφαιρική εικόνα και άποψη για τη σχολική πορεία των νηπίων.

<< Επιστροφή

PHOTO OF THE DAY

Καλωσορίζοντας την Άνοιξη: “Χελιδονίσματα”