ΖΑΝΝΕΙΟ PLUS
ΝΕΑ - Νέα προνηπιαγωγείου - Νέα νηπιαγωγείου - Νέα δημοτικού

02.12.2015

Έναρξη συλλογής τροφίμων και ρούχων-Συμμετοχή στο πρόγραμμα “Παιχνιδομαζέματα Δωροσκορπίσματα 4”

• Φιλανθρωπικές Πρωτοβουλίες

Συγκομιδή τροφίμων

Οι Άγιες Ημέρες που πλησιάζουν για αρκετούς συνανθρώπους μας δεν θα έχουν το χρώμα της θαλπωρής και της αγάπης λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνει η κοινωνία. Για τον λόγο αυτό ως μια πράξη ελάχιστης αλληλεγγύης και ανθρωπισμού μπορείτε να στέλνετε στο Σχολείο μας, από σήμερα και έως την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, ξηρές τροφές μακράς διάρκειας (όπως μακαρόνια, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη κτλ), για να διατεθούν στη συνέχεια σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Με τη δράση μας αυτή τα παιδιά βιώνουν το αίσθημα της δοτικότητας και της αγάπης και παράλληλα βοηθούν κάποιους συνανθρώπους μας να χαρούν έστω και στο ελάχιστο αυτές τις γιορτινές ημέρες. Τα τρόφιμα θα δοθούν στη Ζωοδόχο Πηγή, το Κέντρο Προστασίας Παιδιού και τη Στέγη Ανηλίκων.

Παιχνιδομαζέματα – Δωροσκορπίσματα 4

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων για τα Χριστούγεννα, το Εκπαιδευτήριο μας θα λάβει μέρος στην εκστρατεία «Παιχνιδομαζέματα - Δωροσκορπίσματα 4», μια εκστρατεία που διοργανώνει το Love Radio Kρήτης 102,8 και το ξενοδοχείο Astoria Capsis.

Το Ζάννειο Εκπαιδευτήριο στηρίζει έμπρακτα την δράση, με σκοπό να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι αυτά τα Χριστούγεννα!
Mια δράση συλλογής παιχνιδιών, η οποία λαμβάνει χώρα όλο τον Δεκέμβρη… Τοποθετούνται ειδικοί σάκοι συλλογής παιχνιδιών σε όλα τα σχολεία της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης και σε σταθμούς συλλογής παιχνιδιών στην πόλη μας.Εθελοντές της δράσης, καθαρίζουν, ταξινομούν και τυλίγουν τα παιχνίδια, μετατρέποντας τα σε δώρα για τα παιδιά της πόλης μας.

Η δράση κορυφώνεται σε ένα διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πλατεία Ελευθερίας, στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015.
Το επίσημο ραδιόφωνο των Χριστουγέννων εκπέμπει ζωντανά από το κέντρο της πόλης.

Δραστηριότητες: Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, κουκλοθέατρο, face-painting, ανάγνωση παραμυθιού, παιδική zumba , παιδικό θέατρο, παιδικές κατασκευές κ.α..
Παράλληλα πραγματοποιούνται ομαδικά παιχνίδια παιδιών από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και απο το Σώμα Ελλήνων Οδηγών!
Το βράδυ της Κυριακής κλείνει με μια συναυλία στην Πλατεία Ελευθερίας, με ένα ιδιαίτερα δημοφιλές συγκρότημα, το οποίο παραδίδει τα δώρα στον Δήμο Ηρακλείου και στην Περιφέρεια Κρήτης.
Σκοπός μας για 4η χρονιά είναι να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο τα φετινά Χριστούγεννα!

Η συλλογή των παιχνιδιών θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικών σάκων που θα τοποθετηθούν στο Σχολείο μας έως και τις 16 Δεκεμβρίου.
 

 


 

<< Επιστροφή

PHOTO OF THE DAY