ΖΑΝΝΕΙΟ PLUS
ΝΕΑ - Νέα νηπιαγωγείου - Νέα δημοτικού

03.06.2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ: Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας!

Το μήνα Ιούνιο μέσα στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της παρουσίασης της δουλειάς των παιδιών μας, το Εκπαιδευτήριο θα πάρει μέρος στη «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2016», που διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με σκοπό να παρουσιάσει την αξιέπαινη και αξιοσημείωτη δουλειά, την οποία πραγματοποίησαν οι μαθητές, στα προγράμματα της Ευέλικτης Ζώνης, κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στη γιορτή θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα: «Φυσικό Περιβάλλον και Κρήτη». 

Η συγκεκριμένη συμμετοχή στοχεύει στην προώθηση της ακραιφνώς δημιουργικής δουλειάς που υλοποίησαν οι μαθητές μας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων της Ευέλικτης Ζώνης. 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 3, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στο 30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρχανών-Ρούβα-Γουβών και το Περιφερειακό Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης στην Εκπαίδευση για Βιώσιμη Ανάπτυξη RCE Crete (υπό την αιγίδα της Πρωτοβουλίας του Καταστατικού Χάρτη της Γης στην Ελλάδα).

Σκοπός του συνεδρίου, είναι να παρουσιάσουν εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2015-16, να γίνει ανταλλαγή ιδεών και απόψεων, συζήτηση και διάχυση καλών πρακτικών. Επίσης να υπάρξει γνωριμία ανάμεσα σε διάφορες παιδαγωγικές ομάδες και να τεθούν βάσεις για πιθανές μελλοντικές συνεργασίες. Παράλληλα στους χώρους του συνεδρίου, θα υπάρχει έκθεση υλικού, το οποίο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια υλοποίησης των προγραμμάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το συνέδριο και τις εργασίες αυτού, υπάρχουν διαθέσιμες στο ιστολόγιο: http://giorti16.blogspot.gr
.  

<< Επιστροφή

PHOTO OF THE DAY