ΖΑΝΝΕΙΟ PLUS
ΝΕΑ - Νέα δημοτικού

03.02.2016

ΔΗΜΟΤΙΚΟ: 3ο Ράλι Ανάγνωσης της Σχολικής Βιβλιοθηκής

Μια κεντρική δράση της Σχολικής Βιβλιοθήκης μας είναι το λεγόμενο «Ράλι ανάγνωσης», η οποία στόχο έχει να καλλιεργήσει τη φιλαναγνωστική διάθεση των μαθητών και την εποικοδομητική επαφή τους με το βιβλίο χωρίς να έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή των παιδιών είναι προαιρετική και μπορεί να συμπεριλάβει μαθητές από όλες τις τάξεις του Δημοτικού.

Έτσι, με όχημα το βιβλίο και συνοδηγό μας την αγάπη για το διάβασμα οργανώνουμε και φέτος το «Ράλι» το οποίο διεξάγεται σε δύο στάδια:

1ο στάδιο «Ράλι» - έχει ολοκληρωθεί: Η Σχολική βιβλιοθήκη από το Νοέμβρη έχει ανακοινώσει επίσημα τα βιβλία που αντιστοιχούν σε κάθε τάξη και τα οποία τα παιδιά καλούνται να διαβάσουν εντός προκαθορισμένου χρονικού ορίου. Δε χρειάζεται δήλωση συμμετοχής του μαθητή.

2ο στάδιο «Ράλι»: Την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου οι μαθητές που συμμετέχουν στο «Ράλι» καλούνται να συμπληρώσουν, μέσα σε μία διδακτική ώρα, ένα ειδικά διαμορφωμένο φυλλάδιο για κάθε τάξη που περιλαμβάνει ερωτήσεις και παιχνίδια μέσα από τα βιβλία που διαβάστηκαν. Σας περιμένουμε παιδιά!
 

<< Επιστροφή

PHOTO OF THE DAY

Καλωσορίζοντας την Άνοιξη: “Χελιδονίσματα”