ΖΑΝΝΕΙΟ PLUS
ΝΕΑ - Νέα δημοτικού

12.09.2016

Αγιασμός 2016!

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός, που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς! Το πρώτο κουδούνι θα ηχήσει ξανά, μετά από μια ευχή και με την παρουσία όλων, μαθητών και γονέων, για μια δημιουργική επιστροφή στα θρανία!

Οι μαθητές θα περάσουν στις τάξεις τους για λίγα λεπτά όπου θα γνωρίσουν τους νέους συμμαθητές/τριες , τον δάσκαλο ή τη δασκάλα τους και θα επιβεβαιώσουν την έναρξη των σχολικών μαθημάτων για την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016.          

Παράλληλα, οι γονείς των μαθητών/τριών της Α’ Δημοτικού θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον δάσκαλο ή τη δασκάλα των παιδιών τους και να ενημερωθούν για κάποια βασικά λειτουργικά και διαδικαστικά θέματα σε μία πρώτη αναγνωριστική-ομαδική συνάντηση με διάρκεια 1 ώρας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης, τα πρωτάκια μας θα απασχοληθούν δημιουργικά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων (Αγγλικά, Υπολογιστές, Γυμναστική και Εικαστικά) με στόχο την περιήγηση και ένταξή τους στο νέο «μεγάλο» σχολείο!
 

<< Επιστροφή

PHOTO OF THE DAY